Γραπτή έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Ζωγραφικής

Η Λέσχη Lions Ρόδου, βαδίζοντας στο 55ο έτος της ζωής της, μιας ζωής γεμάτη δράσεις και προσφορά στην κοινωνία όχι μόνο την τοπική του νησιού μας αλλά πολλές φορές και στο πενελλήνιο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι πέτυχε την γραπτή έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα «Το ταξίδι της Ειρήνης», στις Ε΄ και Στ΄ τάξεις των Δημοτικών σχολείων και Α΄ και Β΄ τάξεις των Γυμνασίων της Ρόδου.
 
Η Λέσχη μας, με ειδικές αναφορές στην καρδιά του καλοκαιριού, περιέγραψε τις δράσεις της Διεθνούς μας Οργάνωσης, τις δράσεις τις Λέσχης μας, καθώς και τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών σε ένα Διεθνή διαγωνισμό, υψηλού κύρους, αφού το παιδί με το καλύτερο έργο, με έξοδα της Οργάνωσης θα φιλοξενηθεί με τους γονείς του στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, την ημέρα των Lions στα Ηνωμένα έθνη, για να βραβευθεί.
 
Πιστεύουμε ότι τώρα που πείσαμε για τη σοβαρότητα της Οργάνωσής μας, ανοίξαμε και τον δρόμο για επέκταση της έγκρισης για όλες τiς λέσχες του Θέματος.
 
Στις φωτογραφίες η έγκριση από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β΄- ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.